clinica dental a Girona
dentista girona, doctor ribot, girona, clinica dental
203
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-203,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Gabinet de diagnosi i tractament

Més de 30 anys cuidant somriures

Dr. de Ribot

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Llicenciat en Estomatologia per la Universitat de Barcelona.

Serveis

Assessorem al pacient de forma personalitzada per trobar la solució més eficient per al seu cas clínic.

On som

Consulta privada a Girona
Plaça Josep Pla, número 11
Telèfons 972-204882, 972-201084

Dr. Josep de Ribot

Josep de Ribot va néixer al 1951.
Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Llicenciat en Estomatologia per la Universitat de Barcelona.
Col·labora a l’Escola d’estomatologia durant vuit anys, com professor no numerari.
Dedicat a la pràctica de la especialitat des de 1978.
Actualment té la seva clínica dental a la ciutat de Girona a la Plaça Josep Pla número 11.

Odontologia conservadora

L’odontologia conservadora té com a finalitat restablir la salut de les dents afectades per càries. L’operatòria dental consisteix a eliminar la càries i restablir l’anatomia dental, mitjançant un “empast”.

Endodòncia

Quan una càries és tan profunda afecta a l’estructura pulpar, obliga a l’extirpació de la pulpa. L’endodòncia pretén curar la dent de manera que al cap de poc, es restableixi la normalitat, sense manifestacions clíniques locals o a distància.

Pròtesis

Una pròtesi dental és un element artificial destinat a restaurar l’anatomia d’una o diverses peces dentàries, aconseguint que el pacient recuperi la funcionalitat i l’estètica de la seva dentició.

Implants

Els implants dentals són unes peces que poden col·locar-se als ossos maxil·lars per substituir algunes dents o queixals. Previ anàlisi de la qualitat i quantitat de l’os, edat del pacient, zona d’implantació, i projecte de restauració en cada cas.

Articulació mandibular

En la nostra societat el síndrome de ATM es presenta amb freqüència, els tractaments son diversos en funció del grau de la contractura muscular.

Blanquejament dental

Les dents, la seva forma, color i col·locació desenvolupen un paper fonamental en els nostres dies, ja que la seva cura reflecteix benestar, millora l’aparença i augmenta l’autoestima.

Col·laborem amb les següents mútues

mgc
LOGO-MAPFRE_NEG_2414X696
Contacte

Telèfon 972-204882

Situació

Plaça Josep Pla, número 11
17001 Girona